maandag, maart 03, 2008

WEDSTRIJDEN:

* Win een optreden op de Literaire Living!

Op zaterdag 3 mei vindt de Literaire Living plaats. Cultuurkapel De Schaduw (www.deschaduw.net) in Ardooie ontvangt dan Peter Verhelst, Luuk Gruwez, Serge van Duijnhoven, Eva Cox en Joost Vanbrussel. In de Literaire Living is nog één fauteuil vrij voor een nog onbekende dichter. Vindt u dat u op de Literaire Living hoort te staan of wilt u uw
gedichten door één van de optredende dichters voorgedragen zien? Aarzel niet en doe het volgende:

- Selecteer drie eigen gedichten.
- Mail ze naar theaterdeschaduw@yahoo.com met vermelding van uw naam, thuisadres, telefoonnummer en e-mailadres
- Doe dat voor vrijdag 21 maart 2008(00:00)
- Hou www.deschaduw.net in de gaten, want daar worden de genomineerden en de winnaar bekendgemaakt.

* De Blauwe Lei

Komt er bij het bekijken van onze Golden River spontaan een woordenvloed opzetten? Stroomt er een rivier uit jouw pen?
Dan is nu het moment om je gedichten in te zenden voor de poëziewedstrijd Blauwe Lei. De mooiste Leie-gedichten krijgen een permanente plek bij rustpunten aan de leieboorden tussen Wervik en Wevelgem. Alle info is hier terug te vinden.

Voor de twijfelaars wordt een heuse schrijfworkshop georganiseerd met auteur Philip Hoorne. Die gratis workshop bestaat uit twee sessies. Dit op donderdag 27 maart én maandag 31 maart. Telkens van 19u tot 21u in SAMW-Menen (Yvonne Serruysstraat 42). Iedereen mag zich inschrijven voor deze twee schrijfavonden. Let wel: het aantal deelnemers aan deze interessante schrijflessen is beperkt (maximum 30 deelnemers). Je op tijd inschrijven voor deze unieke workshop is de boodschap!

Labels: