woensdag, december 27, 2006

Achterstallig

* In het laatste nummer van de Poëziekrant o.a. interviews (+ gedichten) met Geert van Istendael, Thomas Möhlmann en Edward van de Vendel en poëzie van Willie Verhegghe, Lucas Hirsch, Marin Sorescu, Frans Deschoemaeker, Xavier Roelens en Ilse Starkenburg.

* Stroom nr 23 is uit met daarin o.a. nieuwe gedichten van Mark Meekers, Hilde Pinnoo, Francis De Preter, Steven Pollet, Xtine Mässer, Jo Gisekin, Bert Bevers, Joris Denoo, Hannie Rouweler, Lies Van Gasse, Hugo Verstraeten, Diana Freys, Bert Lema, Paul Rigolle en Ina Stabergh.

* In de laatste Meander staat een gedicht van Yerna Van Den Driessche en een interview met Guido de Bruyn. Volgende bundels worden gerecenseerd: Het tegenbezoek van Ivo van Strijtem en onze-lieve-vrouwe-zeppelin van Ramsey Nasr.

* Ontstaan uit een oproep van ridders is de cd-rom Order of the RazorBlades de nieuwste uitgave van Razor's Edge Editions. De cd-rom toont gedichten, beelden en muziek van ridders en jonkvrouwen van de Orde van de Scheermesjes. De cd-rom is gratis te verkrijgen mits betaling van verpakkings- en verzendingskosten wat neerkomt op 3€. Bestellen kan door een mail te sturen naar razorsedge@knightsrazor.com met vermelding van uw adresgegevens, u ontvangt dan details voor betaling via overschrijving.

* De stembus op De Contrabas is open. Je kan daar je stem uitbrengen op de beste dichtbundel van 2006.

Labels: